Van handstand naar cupsong

Wanneer de handstand in ons leven gekomen is weet ik niet meer precies, maar ineens was hij er en hij was ook niet meer weg te denken! In het begin was de handstand, zeer verrassend, en verwelkomende wij hem zeer feestelijk met luid applaus, omdat het vooral heel knap is als je voor het eerst de handstand doetDaarna werd het luide applaus vervangen door: “ja, knap hoor” en ” o’ ja “goed zo”. Al snel was de handstand overal en was hij vooral onhandig. Zo was hij er wanneer je haast had en helemaal geen tijd had voor: “mama kijk eens, handstand” Zo ook wanneer je met een dienblad vol met warme choco liep, die overigens na de handstand op de grond lag, (want hij wordt gedaan, maar niet gekeken of het wel kan!!!!) Regelmatig heeft: Papa, broertjes, maar ook visite, de benen in hun nek gekregen, door een onoplettende handstand. Je begrijpt dat we na een pittig gesprek, (over dat je echt niet te pas en te onpas de handstand kunt doen) hoopte dat hij langzaam zou verdwijnen, en dat deed hij…. om plaats te maken voor de cup-song!!!

Net zoals de handstand was de cup-song een zeer verrassend en wederom werd hij met luid applaus ontvangen. Nu Is de cup-song all.. over de place. Tijdens een belangrijk telefoongesprek, op mijn hoofd als ik een boek lees op de bank. Op mijn nachtkastje wanneer ik s’ochtens denk wat hoor ik nou? Op mijn knie, als ik in een gesprek zit met een vriendin. Op de toonbank wanneer ik met mijn pin pas sta af te rekenen. Tijdens het ontbijt, lunch & Diner. Ik denk dat het tijd wordt voor een pittig gesprek, in de hoop dat de cup- song langzaam zal verdwijnen… maar stiekem droom ik al van de opvolger van de cup song!!!

Deze blog schreef ik naar aanleiding van mijn rol als moeder. Foto en blog zijn uiteraard geplaatst na goedkeuring van de kinderen . 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s