Volgend jaar ben ik een goede moeder

Ken je dat? Speelgoed vergeten op speelgoeddag, kerstbakje vergeten voor het kerst- knutselen. Altijd autostoeltjes vergeten wanneer er een uitstapje is. Bestek vergeten mee te gegeven voor het kerstdiner. Ik ben zo’n moeder die vaak wat vergeet die zuchtend op de fiets ziet om altijd datgene te halen wat vergeten is en vervolgens weer terug naar school fietst. De kinderen houden er inmiddels rekening mee en weten dat mama wel vaker wat vergeet.

Toch spant 12 december toch echt de kroon, de telefoon gaat. De Juf:” het kerstdiner is begonnen en we missen Floris en Olivier. OEPS!! “snel, jongens jassen aan”
Terug op de fiets met een buik vol lekkers, zegt Olivier zachtjes: “mama, iedereen had een beker behalve ik” Zuchtend op de fiets bedenk ik me dat ik 1 goed voornemen heb! Volgend jaar ben ik een goede moeder !!  #2014

Deze blog schreef ik naar aanleiding van mijn rol als moeder. Foto en blog zijn uiteraard geplaatst na goedkeuring van de kinderen . 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s