Geluk !!

Terwijl ik op de overloop mega veel wasgoed sta weg te strijken, Fien aan mijn voeten ligt, en ik zie hoe heerlijk mijn kinderen liggen te slapen, besef ik ineens hoeveel rijkdom er om mij heen is. De afgelopen jaren waren alles behalve makkelijk, en nog steeds zijn er struggles & roddels waar ik mee deal, maar ik heb mezelf teruggevonden, voel me daardoor zoveel meer verbonden met mijn kinderen en heb een ontzettend lieve vriend ontmoet. Deze week starten de kinderen aan een nieuw schooljaar met prima resultaten, mijn dochter gaat zelfs naar het regulier middelbaar. Zo veel moois om te beseffen dat je soms keuzes moet maken die niet makkelijk zijn, die heel veel pijn doen, maar op de lange termijn goed zijn, voor jezelf en de kinderen. Volgens mij noemen ze dat #GELUK

Deze blog schreef ik naar aanleiding van mijn rol als moeder. Foto en blog zijn uiteraard geplaatst na goedkeuring van de kinderen . 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s