Omdat je het waard bent!

Hier” hoor ik achter me en er ploft een nieuw setje scharen naast me op het aanrecht waar ik mijn groente sta te snijden.

“Had ik die nodig” grap ik, omdat ik al weet waar dit gesprek naar toe gaat. “Jij vindt van niet”, mijn vriend knijpt in mijn wang. “Jij verdient het allerbeste, en die scharen van jou functioneren niet meer.

Niet alleen mijn scharen, maar heel veel items in mijn huis functioneren eigelijk niet meer zoals zou moeten. Messen zijn bot, borden hebben scheuren, en het keuken gereedschap is zoek of aan vervanging toe.

In de 5 jaar is er al heel wat vervangen door jou, onder het mom, alleen jij verdiend het beste. Als ik jou je gang laat gaan, zit ik er over een jaar prima en perfect bij met items om trots op te zijn, omdat ik het waard ben.

Morgen ben je jarig, en valt er voor mij weinig te geven qua nieuw setje scharen, messen of keukengerei. Jij hanteert al jaren het motto; ik verdien het beste. Ik weet zeker dat als ik in je huis ga zoeken echt wel iets vind wat aan vervanging toe is. Maar wat ik je eigenlijk zou willen geven is iets wat echt al jaren eerder vervangen zou moeten worden, omdat je het waard bent en alleen jij het beste verdiend.

Ik zou je een gezond lijf willen geven, eentje wat meewerkt, en luistert naar jou in plaats van andersom. Ik zou het oude vervangen, omdat het niet meer zo goed functioneert en zijn beste tijd gehad heeft. Ik zou je een lijf geven, waar je mee kan sporten, rennen en lopen zonder moe te worden. Ik zou het vandaag bestellen zodat ik het morgen in huis heb. Bij je langsgaan je nieuwe gezonde lijf op je aanrecht ploffen. “Hier” zou ik nonchalant roepen. “Heb ik dat nodig, zou je verbaast grappen, omdat je je huidige lijf volledig geaccepteerd hebt. Ik zou je in je wang knijpen en heel stevig vast houden en in je oor fluisteren dat alleen jij het allerbeste gezond lijf verdiend omdat je het waard bent !! #MS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s