Hartstocht versus hork

Snel en Stevig wrijf jij je handen tegen elkaar zodat ze warm genoeg zijn om mijn rug op te warmen. Het voelt als een warme kachel op een winterse dag. Omdat ik het zo koud heb zet ik ook even mijn ijskoude voeten in je warme rug.

In de 6 jaar dat we samen zijn ben jij vol van warme romantische hartstocht ik alles behalve dat.

De 1e week dat we samen waren riep jij romantisch, je moet wel minimaal 8 Jaar bij me blijven. (dat zou namelijk de langste relatie voor jou zijn.) Ik schoot in de lach, en zei.. “eerst maar eens kijken of jij het zo lang volhoudt met deze onromantische hork”.

Niet wetende dat we nu over 2 jaar jouw goal hebben gehaald en 8 jaar samen zijn.

Ik heb er al vaker over geschreven, we kunnen niet meer van elkaar verschillen. Ik blijf koud, jij warm, ik chaotisch, jij ordelijk. Jij romantisch, ik alles behalve dat. Jij bang om mij te verliezen, ik bang om me te binden. Toch is er door alle verschillen 1 ding wat ons altijd bij elkaar houdt.

Dat jij mijn kou opvult met jou warmte.

We compleet onszelf kunnen/ moeten zijn.

Iets wat niet vanzelf gaat als jij jaren je warmte hebt verzwegen ik mijn kou heb weggestopt. Jezelf laten zien, wanneer je het jaren hebt verborgen en verstopt is niet altijd makkelijk.

Extra dankbaar voor de plek die ik bij jou vind, waar ik compleet mezelf kan zijn met al mijn angsten, onhebbelijkheden, onvermogen verdiet en pijn.

Een plek waar vertrouwen en verbinding is door helemaal jezelf te zijn. Jij warm ik koud al 6 jaar lang.

Advertentie

3 gedachtes over “Hartstocht versus hork

    • Ik hoop voor jullie dat het veeeel langer wordt dan 8 jaar. De dingen die je schrijft over jezelf, over bang zijn om je te binden zijn heel herkenbaar. En van Nico om in ieder geval 8 jaar bij elkaar te zijn is ook herkenbaar. Ik had ook bindingsangst en kon ook niet wachten tot ik mijn vorige huwelijk had ingehaald 😄 maar inmiddels zijn we deze maand 29 jaar getrouwd en 1 jaar samengewoond, dus al 30 jaar. Dat gun ik jullie ook van harte ❤️😘

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s