Herinneringen

Wij verzamelen geen dingen, dure vakanties.geen goederen of speciaal gerief. Wat we wel graag verzamelen in ons vrijaf, verlof en vakantie zijn heugenissen en herinneringen. We sparen herinneringen om daarna onze verzameling regelmatig met elkaar te delen onder het mom …van weet je nog.

In deze vakantie hebben we sommige herinneringen opnieuw beleefd en ons verwonderd en verbaasd. We waren verast dat plekken 7 jaar later nog steeds hetzelfde zijn, maar er in onszelf zoveel veranderd is. Naast mij lopen dezelfde kinderen maar nu met een paar schoenmaten groter en cm in lengte. Meer kennis, meer karakter en kracht. Nieuwe herinneringen maken op basis van oude heugenissen is naar mijn idee echt puur geluk in een vorm die niet te vangen is in geld. Specialer krijg je het niet. Er is als moeder niets kostbaarder dan zien hoe je kinderen zich ontwikkelen en zich vormen tot een karakter om trots op te zijn. Na deze vakantie sparen we nog even door met onze herinneringen, terwijl mijn moeder hart zich vult met puur geluk.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s